Installatiebedrijf Van Dijk B.V. Installatiebedrijf Van Dijk B.V.
Fuutweg 15
7442 CL Nijverdal
Telefoon: 0548 - 613 639
Fax: 0548 - 621 479
U bent nu hier: Diensten en producten > Zonnepanelen

t_klantgericht-service

Installatiebedrijf Van Dijk B.V.
Fuutweg 15
7442 CL Nijverdal

Telefoon: 0548 - 613 639
Of mail ons

Zonnepanelen

De goedkoopste stroom komt van uw eigen dak

Maakt u zich zorgen om het milieu? Dan is de keuze voor duurzame energie vanzelfsprekend. Zonne-energie ligt dan voor de hand. Maar ook als u gaat rekenen, komt u al snel tot de conclusie dat investeren in zonnepanelen loont. Met de huidige energieprijzen verdient u de kosten van die panelen in acht tot tien jaar terug. Maar de prijzen stijgen en die periode kan dus alleen maar korter worden.

De goedkoopste stroom komt van uw eigen dak. En wie kiest voor een zonneboiler bespaart al snel  zo’n 170 m3 gas per jaar. Ook dat tikt weer lekker aan.

Zullen we het daar eens vrijblijvend over hebben? Neem gerust contact met ons op.

Voor niets gaat de zon op

En daarvan kunt u profiteren. Zonnepanelen kunt u tenslotte overal kopen. Maar installatiebedrijf van Dijk biedt u een totaalconcept. Advies, levering, montage, service en onderhoud houdt u in één hand. Die van uw vertrouwde Nijverdalse installateur. Dat is een absolute garantie voor bedrijfszekerheid, voor comfort, voor duurzaamheid en voor financiële zekerheid. En dan zijn nog talloze andere manieren om uw energierekening te verlagen en het milieu te sparen. Warmtepompen, WTW-installaties, uitgekiende verlichtingsystemen, energiezuinige airco´s. Tijd dus voor een informatief gesprek met Dé Nijverdalse installateur. We maken graag een uurtje voor u vrij.