Installatiebedrijf Van Dijk B.V. Installatiebedrijf Van Dijk B.V.
Fuutweg 15
7442 CL Nijverdal
Telefoon: 0548 - 613 639
Fax: 0548 - 621 479
U bent nu hier: Diensten en producten > Verwarming en ventilatie

Onze merkenĀ 

Klik op een logo om de website van de leverancier te openen.

Verwarming en ventilatie

Warm in de winter, fris in de zomer: een aangename temperatuur thuis en in uw bedrijf. Wij zijn o.a. erkend dealer van Nefit en Remeha C.V. ketels. Ons installatiebedrijf heeft voor elke situatie een passende oplossing. Samen met u onderzoeken we de meeste geschikte manier van verwarmen in uw situatie.

Radiatoren & confectoren

Verwarmen door middel van radiatoren is de meest gangbare manier van verwarmen. Radiatoren zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren; van standaard tot design model. Wij leveren onder andere Jaga en Thermic radiatoren.

Vloerverwarming

Een comfortabele vorm van verwarmen die steeds meer mensen aanspreekt is vloerwervarming. De investering in vloerverwarming betaald zich zeer zeker terug in zowel comfort als beperkte stookkosten.

Ventilatie

Ons installatiebedrijf zorgt voor een frisse omgeving thuis of op de werkplek door toepassing van mechanische en/of natuurlijke ventilatie. Een optimaal resultaat behalen uit klimaatsysteem wordt mogelijk gemaakt door vooraf de mogelijkheden samen te bespreken waarbij wij u adviseren over materiaal, plaatsing en onderhoud. Klimaatbeheersing in uw leefomgeving is zeker aandacht waard, neemt u daarom voor een advies, gericht op uw situatie, contact met ons op.